Gratis Spel

Vård av en Säl

Djur spel

Vård av en säl

Vård av en Säl Betyg: 8/10

Vård av en säl spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis på nätet spelet måste du ta hand om en bedårande säl. Det är ovanligt att ha en säl som husdjur, i detta blixt spel du kan uppleva. Styrning datormusen, måste du rengöra den med borste, en slang och en handduk, även foder och klä upp henne. Följ anvisningarna på vårdgivaren för vad man ska göra hela tiden och du har en snygg och glad säl. När du är klar kommer du att se utseendet på din säl och se poängen som ger din vårdgivare.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9711 gånger online. Klassificering 2140 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 92 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9711 gånger
Vård av en Säl

Sälar behöver mycket vård, och är mycket känslig, så det bästa stället man kan leva i frihet, eller i djurparker, eftersom dem de ger livsmiljö egenskaper som sälar behöver. Dessutom finns det många knep att lära kul och spela med sina tränare.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Vård av en Säl för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Vård av en Säl. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Vård av en Säl och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Vård av en Säl är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Vård av en Säl som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Vård av en Säl
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205061
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137349
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81322
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!