Gratis Spel

Vägglus Krig

Djur spel

Vägglus krig

Vägglus Krig Betyg: 5/10

Vägglus krig spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

En gratis på nätet spel där du måste kämpa mot en annan koloni av buggar, för styrning av tillgängliga bon. Skicka din larver till tomma bon, och sprida dina enheter, och sedan ta på ett bo ockuperas av en fiende att ta kontroll över alla bon. Du måste gå att flytta din larver har bon mest de som behöver fler enheter, särskilt de nya bon som fångar. Ett krig av buggar väntar i detta blixt spel.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9063 gånger online. Klassificering 2390 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 120 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9063 gånger
Vägglus Krig

Detta spel blanda buggar med erövringen och strategi spel, med en mycket enkel spel men ganska underhållande. Snabba myror, skalbaggar starka, alla slåss detta krig med buggar.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Vägglus Krig för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Vägglus Krig. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Vägglus Krig och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Vägglus Krig är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Vägglus Krig som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Vägglus Krig
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205061
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137349
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81322
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!