Gratis Spel

Utrymme Katt Koptern

Djur spel

Utrymme katt koptern

Utrymme Katt Koptern Betyg: 7/10

Utrymme katt koptern spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Ditt utrymme katt har fastnat i en grotta och du måste kontrollera dess jet pack att köra den i säkerhet. Allt du behöver göra är att klicka och hålla någonstans på skärmen för att flytta din katt upp och släpp för att gå ner. Undvik stenar och väggar i grottan, men samla så mycket mynt som du kan. Hur långt ner i grottan kan du göra det?

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6549 gånger online. Klassificering 3336 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 14 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6549 gånger
Utrymme Katt Koptern

Detta är ett klassiskt koptern spel, med undantag för helikoptern är en katt nu. För att spela det, håll knappen för att hålla helikoptern i luften. Om du släpper kommer helikoptern att falla fritt. Om du håller knappen för länge, kommer det att flyga för högt och slå upp i grottan. Så försök att acheive balans och flyger din helikopter i säkerhet.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Utrymme Katt Koptern för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Utrymme Katt Koptern. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Utrymme Katt Koptern och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Utrymme Katt Koptern är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Utrymme Katt Koptern som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Utrymme Katt Koptern
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!