Gratis Spel

T-Rex i London

Djur spel

T-rex i london

T-Rex i London Betyg: 8/10

T-rex i london spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Du är en Tyrannosaurus Rex som är sådd frukta London. På varje skärm kommer att informera om hur många Londonbor måste äta. Använda musen för att styra mynningen av tyrannosaurus, och rätten att äta knappen, resten av rörelserna har att göra med de viktiga datum. när du har ätit alla människor i denna skärm, kan du gå vidare till nästa, var försiktig i följande skärmar, började Londonbor avfyra sina vapen för att försvara sig.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6280 gånger online. Klassificering 3655 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 36 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6280 gånger
T-Rex i London

Definitivt en överraskande spel, london och en tyrannosaurus, hitta alla dolda röda telefonkiosker, eller den berömda engelska puben, som döljer den fruktade T-Rex som går genom gatorna i London som äter allt kan.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter T-Rex i London för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter T-Rex i London. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter T-Rex i London och det är relaterat till Djur. Vår nya spel T-Rex i London är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter T-Rex i London som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

T-Rex i London
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!