Gratis Spel

Super Mus 3D

Djur spel

Super mus 3d

Super Mus 3D Betyg: 7/10

Super mus 3d spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis på nätet spel i 3D, måste du rädda din flickvän fångade i mus stad. Ditt mål är att flyga genom staden och rädda henne igen för en extra liv i belöning. Se upp för byggnader eller något annat när du flyger - slå dem ont. Försök att plocka upp super ledande mynt som flytande på olika punkter i spelet eftersom de kommer att ge dig bonuspoäng!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6637 gånger online. Klassificering 3371 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 18 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6637 gånger
Super Mus 3D

Viktigast rädda henne blir mer kritisk som du framsteg genom nivåerna, så att du kommer att flyga mycket snabbare varje gång. Du behöver en stadig hand och ett starkt hjärta.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Super Mus 3D för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Super Mus 3D. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Super Mus 3D och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Super Mus 3D är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Super Mus 3D som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Super Mus 3D
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!