Gratis Spel

Starta Pingviner

Djur spel

Starta pingviner

Starta Pingviner Betyg: 6/10

Starta pingviner spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Dessa pingviner är galna! De har förmågan att driva sig till en mycket hög höjd, precis som om de vore raketer! Målet i spelet är att få dem att gå så högt som möjligt, så först måste du starta dem genom att klicka på dem. När de är uppe i luften, måste du vara noga med att inte släppa dem, och hålla klicka på dem så att de kan fortsätta att få höjd. I det ögonblick du missar ett klick, är spelet över!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7625 gånger online. Klassificering 3189 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 40 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7625 gånger
Starta Pingviner

Pingviner är en art av flygning sjöfåglar, som distribueras endast på södra halvklotet, särskilt i höga breddgrader, som Sydpolen.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Starta Pingviner för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Starta Pingviner. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Starta Pingviner och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Starta Pingviner är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Starta Pingviner som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Starta Pingviner
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25356 röster
Spelas
205264
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8396 röster
Spelas
137504
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8144 röster
Spelas
81492
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!