Gratis Spel

spider flugor-jägare

Djur spel

Spider flugor-jägare

Spider flugor-jägare Betyg: 6/10

Spider flugor-jägare spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna förmåga spel huvudrollen insekter är baserat på populära spel som "Klipp repet". Du styr en söt spindel som måste balanseras med din spindelnät för att fånga de gröna flugor. Du måste vara försiktiga så att bina inte kan nå dig, eller måste börja om.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7834 gånger online. Klassificering 3607 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 138 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7834 gånger
spider flugor-jägare

Den runda spindel använder sin webb detta spel för att rulla över skärmen. När spindeln fångar en fluga, linda in i tyg helt. Endast den fruktade bina kan stoppa denna spindel, så Swing och undvika att fastna till nästa nivå.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter spider flugor-jägare för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter spider flugor-jägare. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter spider flugor-jägare och det är relaterat till Djur. Vår nya spel spider flugor-jägare är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter spider flugor-jägare som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

spider flugor-jägare
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!