Gratis Spel

spartanska kattdjur

Djur spel

Spartanska kattdjur

Spartanska kattdjur Betyg: 8/10

Spartanska kattdjur spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet styr du Leonidas, ett lejon i Sparta, ledare för de spartanska soldater. Du måste kasta spjut skickligt gäng chef för reptiler som attackerar staden. Leonidas är mästare och kungen av Sparta, och hans spjut kan döda dem.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6045 gånger online. Klassificering 3702 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 2 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6045 gånger
spartanska kattdjur

Att skjuta spjutet, bör du peka datormus. Ju längre du klickar kommer att ha ditt skott starkare. Du måste tänka på liknelsen som spjut efter kastet till fiender. Studsar sköldarna och undvika att ge medborgarna.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter spartanska kattdjur för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter spartanska kattdjur. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter spartanska kattdjur och det är relaterat till Djur. Vår nya spel spartanska kattdjur är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter spartanska kattdjur som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

spartanska kattdjur
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205061
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137349
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81322
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!