Gratis Spel

Samla Morötter

Djur spel

Samla morötter

Samla Morötter Betyg: 6/10

Samla morötter spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta gratis på nätet spel handlar om en mycket känslig kanin som måste få alla morötter från minfältet. Dess speciella förmågor är att upptäcka minorna med radar. Använd detta för att undvika minor och fiender. Var snabb, smart och tur att få alla guldmedaljer tillgängliga. WASD eller piltangenterna eller musen kommer att flytta kanin. Håll Mellanslag att sikta, släpp Mellanslag att kasta morötter. Håll Ctrl för att sikta, släpp Ctrl att skjuta (du behöver en speciell glasögon för det).

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7673 gånger online. Klassificering 3002 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 22 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7673 gånger
Samla Morötter

Kaniner är små däggdjur som finns i massor av delar av världen. Kaniner lever i grupper, och deras livsmiljöer ingår ängar, skog, skogar, gräsmarker, öknar och våtmarker. Den kanin långa öron (som kan vara mer än 10 cm) är förmodligen för att upptäcka rovdjur.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Samla Morötter för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Samla Morötter. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Samla Morötter och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Samla Morötter är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Samla Morötter som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Samla Morötter
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!