Gratis Spel

Mördare Kattunge

Djur spel

Mördare kattunge

Mördare Kattunge Betyg: 5/10

Mördare kattunge spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis online-spel, kommer du spela som en söt kisse. När du startar kommer du få 2 minuter för att döda så många möss och hamstrar som du kan. Varje döda ger dig tillbaka en liten tid. Att få dödar i snabb följd kommer att öka din multiplikator. Döda erforderligt antal fiender innan tiden rinner ut för att fortsätta spela. Använd piltangenterna för att flytta, och använda mellanslagstangenten i kombination med piltangenterna för att utföra speciella rörelser.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6396 gånger online. Klassificering 3525 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 12 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6396 gånger
Mördare Kattunge

Använd piltangenterna för att flytta, men när du använder dem i kombination med mellanslag, slut dig att utföra en speciell drag som kan hjälpa dig. Speciellt när du är omgiven av hamstrar och du inte vet var du ska gå. Använd vänster och höger knapparna i kombination med mellanslagstangenten för att utföra ett streck. Använd pil upp och på mellanslagstangenten för att använda tornado. Använd nedknappen och mellanslagstangenten för att använda kvarnen. Om du använder mellanslag i luften, ska du utföra en super-streck.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Mördare Kattunge för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Mördare Kattunge. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Mördare Kattunge och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Mördare Kattunge är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Mördare Kattunge som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Mördare Kattunge
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25356 röster
Spelas
205264
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8396 röster
Spelas
137504
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8144 röster
Spelas
81492
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!