Gratis Spel

Kyckling Hoppar

Djur spel

Kyckling hoppar

Kyckling Hoppar Betyg: 8/10

Kyckling hoppar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta gratis på nätet spel handlar om att göra kycklingen hoppa och undvika hinder. Det finns tre kyckling i denna färdighet spelet och var och en av dem vill äta. Hoppa över hinder och samla ägg och de små maskar. Om du inte gör det kommer du att förlora ett hjärta, och om du får slut på hjärtan, kommer du att förlora! Bara använda musen för att klicka och kycklingen hoppar. Det kommer också att långsamt flytta till där det pekar.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8114 gånger online. Klassificering 2753 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 36 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8114 gånger
Kyckling Hoppar

Som en av de vanligaste och mest utbredda husdjur, det finns fler kycklingar i världen än någon annan art av fågel. Människor håller kycklingar i första hand som en källa till mat, konsumera både deras kött och sina ägg. Visste du att människor första tamhöns av indiskt ursprung i syfte att tuppfäktning?

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Kyckling Hoppar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Kyckling Hoppar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Kyckling Hoppar och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Kyckling Hoppar är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Kyckling Hoppar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Kyckling Hoppar
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25356 röster
Spelas
205269
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8396 röster
Spelas
137508
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8144 röster
Spelas
81492
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!