Gratis Spel

Kör Dino, kör

Djur spel

Kör dino, kör

Kör Dino, kör Betyg: 6/10

Kör dino, kör spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Kanske inte ett spel som drar till sig uppmärksamhet för sin grafik, som påminner om videospel från 80-talet, men Run Dino, körs anmärkningsvärt för den hastighet du kör dinosaurie i Jurassic katastrof. Du kan skräddarsy din dinosaurie, och du handskas med pilar, bara inbjuder dig att spela och du bara upptäcka de övernaturliga förmågor som har denna dinosaur, kanske adrenalinet innan omedelbar död gör hoppa, flyga, kör mode det gör. Skynda att passera skärmen innan den stora meteoriten hösten och förstöra din värld.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 5822 gånger online. Klassificering 3679 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 22 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 5822 gånger
Kör Dino, kör

Har visat adrenalin hastighet vid dessa spel, kommer du att älska hur de spelar, hur de kör dinosaurie, hans sätt att hoppa. Grafiken i åttiotalet uppvägs av rörelsehastigheten. Akta gropar där du kan släppa dinosaurie, och att han kommer att dö begravdes av fallande stenar faller meteorit.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Kör Dino, kör för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Kör Dino, kör. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Kör Dino, kör och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Kör Dino, kör är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Kör Dino, kör som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Kör Dino, kör
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!