Gratis Spel

Klämma Flugor

Djur spel

Klämma flugor

Klämma Flugor Betyg: 8/10

Klämma flugor spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta gratis på nätet spelet är mycket enkel. Allt du behöver göra är att sikta med musen så att flugsmälla är på toppen av de annalkande flugor, och sedan klicka för att klämma flugorna. Döda så många flugor som du kan spara läckra paj. Låt oss se vem som får det, du eller flugorna!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7592 gånger online. Klassificering 3025 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 22 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7592 gånger
Klämma Flugor

Husfluga är den vanligaste av alla inhemska flugor, står för omkring 91% av alla flugor i mänskliga boningar, och faktiskt en av de mest spridda insekter finns över hela världen. Det betraktas som ett skadedjur som kan bära allvarliga sjukdomar.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Klämma Flugor för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Klämma Flugor. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Klämma Flugor och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Klämma Flugor är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Klämma Flugor som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Klämma Flugor
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205031
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137317
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81297
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!