Gratis Spel

Klä upp Söt Katt

Djur spel

Klä upp söt katt

Klä upp Söt Katt Betyg: 5/10

Klä upp söt katt spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Tina köpte denna söta kisse som en tacksägelse närvarande sin lillasyster för att hon alltid velat ha ett husdjur kitty. Snälla, hjälp Tina klä upp denna härliga Kitty och pryder denna presentförpackning före emballeringen det. Föreställ dig förvåning att hennes syster kommer att få när hon ser den här gåvan. För det kan du klicka på ikoner som visas i upp en del av en rosa ruta och välja den typ av hud, prydnadsföremål, av kläder och smink för katten och mönster och dekoration av emballaget rutan.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 13590 gånger online. Klassificering 1312 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 898 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 13590 gånger
Klä upp Söt Katt

Husdjur, däggdjur djur, tacksägelse gåvor,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Klä upp Söt Katt för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Klä upp Söt Katt. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Klä upp Söt Katt och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Klä upp Söt Katt är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Klä upp Söt Katt som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Klä upp Söt Katt
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25356 röster
Spelas
205259
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8396 röster
Spelas
137503
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8144 röster
Spelas
81490
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!