Gratis Spel

Kanin Mot Mutanta Grönsaker

Djur spel

Kanin mot mutanta grönsaker

Kanin Mot Mutanta Grönsaker Betyg: 7/10

Kanin mot mutanta grönsaker spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis på nätet spelet en modig kanin måste möta den ensam mot en stor armé av muterade grönsaker som kommer att försöka döda den. Men för att andra djur på deras sida, och fåglarna kommer att släppa vapen du kommer att möta lättare för grönsaker. Flytta kaninen med piltangenterna och attackera och skjuta med mellanslagstangenten i detta roliga gratis blixt spel.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 15691 gånger online. Klassificering 1416 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 1262 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 15691 gånger
Kanin Mot Mutanta Grönsaker

Kanin slåss spel mördade grönsaker, frukt och grönsaker mutanter attackerar en kanin som försvaras med en planka och vapen som ger kråkorna.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Kanin Mot Mutanta Grönsaker för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Kanin Mot Mutanta Grönsaker. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Kanin Mot Mutanta Grönsaker och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Kanin Mot Mutanta Grönsaker är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Kanin Mot Mutanta Grönsaker som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Kanin Mot Mutanta Grönsaker
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205061
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137349
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81322
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!