Gratis Spel

Hår bollar

Djur spel

Hår bollar

Hår bollar Betyg: 10/10

Hår bollar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Vissa djur formade som hår bollar av färger ockupera ditt område, du måste rulla dem för att få bort dem från din gräsmatta. Gör håret kullagret i en riktning och träffa andra för att lämna bara en. Bollarna roterar i en riktning och du måste komma så att endast en. Det är ett enkelt spel av skicklighet att alla barn kan leka. Det är lätt och roligt. Roliga hår bollar färgerna är för jorden och måste kasta ut dem. Att du får och tillbringa en bra tid med den.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6931 gånger online. Klassificering 3523 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 10.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Betyg baseras på 8 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6931 gånger
Hår bollar

Flytta bollar av hårfärger för fältet att försvinna. Du måste slå varandra för att rulla och utanför skärmen. Marken är ett schackbräde med rutor och röra sig i en riktning. Träffar en färgad boll för att vända och lämna planen. Var och en är en annan färg, som rött, blått, lila eller grönt. När det finns ett slag, intar en plats bredvid den andra och nästa. Ett spel av skicklighet, roligt och underhållande att ha en bra tid. En liten intellektuell utmaning att följa riktningen av vardera av de små pälsdjur.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Hår bollar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Hår bollar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Hår bollar och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Hår bollar är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Hår bollar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Hår bollar
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!