Gratis Spel

Hamstrar Boll

Djur spel

Hamstrar boll

Hamstrar Boll Betyg: 6/10

Hamstrar boll spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Harry njöt en liten promenad runt trädgården i hans hamstrar bollen, men nu det onda katten har honom instängd och blir hans elaka tjänare att attackera! Kan du få Harry säkert till slutet? Hoppa på toppen av fiender att squash dem och göra det i alla av dem för att få koden för att öppna låset och komma till nästa nivå. Om Harry slut på energi, det är spelet över, så håll utkik efter mat för att ersätta den. Använd kartan för att hitta skurkarna och mat. Du poäng för att döda skurkarna, studsar på toppen av svampar och mosa en bajs. Du förlorar poäng för krossanläggningar och använda mat.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 4990 gånger online. Klassificering 3279 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 24 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 4990 gånger
Hamstrar Boll

De hamstrar är mycket bedårande gnagare som alla tycker att de är roliga. En hamstrar spel som du kommer att ha mycket roligt, inte bara med spelet, men med de bedårande hamstrar också.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Hamstrar Boll för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Hamstrar Boll. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Hamstrar Boll och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Hamstrar Boll är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Hamstrar Boll som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Hamstrar Boll
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25342 röster
Spelas
202434
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8390 röster
Spelas
134892
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8094 röster
Spelas
78814
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!