Gratis Spel

Groda Flyga Ätäpple

Djur spel

Groda flyga Ätäpple

Groda Flyga Ätäpple Betyg: 7/10

Groda flyga Ätäpple spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Hjälp grodan i det här på nätet spel som kommer att äta alla flugor på varje nivå. För att göra detta, kan du starta din tunga för att fånga dem eller hålla sig till saker, och du kan också hoppa att flytta runt på scenen. När du fastnar alla flugor du går vidare till nästa nivå. Du måste tänka lite mer på varje nivå, men om du har problem trycka?.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 18093 gånger online. Klassificering 1204 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 1032 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 18093 gånger
Groda Flyga Ätäpple

Gratis på nätet spel om en groda fånga flugor med tungan. I naturen är grodor och paddor matas med sin tunga, som är täckt med en klibbig substans som används för att fånga insekterna de livnär sig på.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Groda Flyga Ätäpple för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Groda Flyga Ätäpple. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Groda Flyga Ätäpple och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Groda Flyga Ätäpple är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Groda Flyga Ätäpple som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Groda Flyga Ätäpple
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!