Gratis Spel

Gångavstånd Från Räv

Djur spel

Gångavstånd från räv

Gångavstånd Från Räv Betyg: 6/10

Gångavstånd från räv spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet är du en räv och du måste äta fjärilar och andra insekter medan du går. Undvik stenar, kaktus, den Hjortar och skelett. Du kommer att använda höger och vänster pil för att gå, kommer du att använda upp pilen för att hoppa och du kommer att använda nedåtpilen för att ducka.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 21442 gånger online. Klassificering 809 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 1442 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 21442 gånger
Gångavstånd Från Räv

stenar, kaktus, hjortar, skelett,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Gångavstånd Från Räv för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Gångavstånd Från Räv. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Gångavstånd Från Räv och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Gångavstånd Från Räv är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Gångavstånd Från Räv som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Gångavstånd Från Räv
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25356 röster
Spelas
205264
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8396 röster
Spelas
137504
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8144 röster
Spelas
81492
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!