Gratis Spel

kanin vs fingrar

Djur spel

Kanin vs fingrar

Kanin vs fingrar Betyg: 5/10

Kanin vs fingrar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Det främsta syftet med detta spel är att skjuta och eliminera fingrar. Mutants fingrar går hoppar attackera dig, du måste vara snabb och skjuta dem. På varje nivå fiender kommer att bli svårare att döda. Innan spelet kan du välja svårighetsgrad. Att gå med piltangenterna eller bokstaven W (upp), S (ned), A (vänster) och D (höger). Att skjuta måste du sikta med musen och klicka med vänster knapp. Låt inte denna stora armé av fingrar sluta med dig och ha kul med denna modiga kanin!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 13088 gånger online. Klassificering 1737 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 486 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 13088 gånger
kanin vs fingrar

Detta spel skiljer sig något från andra djur eller skytte spel. Du kan köpa olika vapen, såsom gruvor, sprängämnen och bomber. Denna online-spel ligger i en miniatyrvärld där vardagliga föremål är en del av staden. En kanin har att döda fingrar. Du måste styra kaninen med stor smidighet för att förhindra fingrar och andra fiender du bort hälsa. Om hälsan hos din karaktär är över, slutar också spelet. Kör medan du fotograferar kulor så att fingrarna inte lämnar livlös.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter kanin vs fingrar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter kanin vs fingrar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter kanin vs fingrar och det är relaterat till Djur. Vår nya spel kanin vs fingrar är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter kanin vs fingrar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

kanin vs fingrar
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205061
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137349
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81322
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!