Gratis Spel

Författaren Varg

Djur spel

Författaren varg

Författaren Varg Betyg: 4/10

Författaren varg spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta spel måste du hjälpa vargen att vinna anseende genom att leverera sin publicera i sagan trakten. För att göra det måste du kasta hans romaner i gnägga använda piltangenterna eller musen.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 13112 gånger online. Klassificering 1405 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 370 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 13112 gånger
Författaren Varg

varg, saga, kasta romaner,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Författaren Varg för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Författaren Varg. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Författaren Varg och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Författaren Varg är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Författaren Varg som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Författaren Varg
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25356 röster
Spelas
205269
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8396 röster
Spelas
137508
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8144 röster
Spelas
81492
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!