Gratis Spel

Flyttfåglar

Djur spel

Flyttfåglar

Flyttfåglar Betyg: 8/10

Flyttfåglar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta är ett spel om en flock flyttfåglar förlorade i tid. Under flygning hemåt, de flock avviker utanför kurs i Bermudatriangeln. Plötsligt, fåglarna dras in i en virvel, slungades genom ett maskhål, och förlorade i tid. Som spelare framsteg genom flera kapitlet historia, de befinner sig vilse i platser som istiden under de sista meteorskurar som dödade dinosaurierna, fan scape en post-apokalyptisk framtid där människan ställs mot maskin, de höga tidvatten Industrial ålder där koleldade fabriker utplåna solen, Kina under Han-dynastin och tillkomsten av fyrverkerier, mytologiska Ålder of antikens Grekland, och även västfronten av första världskriget, där explosioner av senapsgas och luftdueller flygplan gör det nästan omöjligt att spara brevduvor flygande över slagfältet. Det är upp till dig att använda dina kunskaper om flocken att styra dina fåglar tryggt hem till öknen av dagens Kanada. Flytta musen för att styra din flock från flygplan, stormar, gifter och andra dödliga hinder. Klicka med musen för att ändra din flock ledare. Tryck mellanslag för att pausa spelet. Tillbringa skill poäng på anpassningar för olika fågelarter. Anpassa din flock beteende genom att ändra rangordningen. Ha skitkul!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7227 gånger online. Klassificering 3121 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 42 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7227 gånger
Flyttfåglar

I det här spelet har fågelflyttning mycket att göra. Fågel migrering är den vanliga säsongsmässiga resa som företas med många arter av fåglar. Emellertid kan den typ av spel är överlevnad. Det huvudsakliga målet med dessa överlevnad spel är att bara hålla sig vid liv, besegra fiender eller lösa pussel kan vara av underordnad betydelse. Vissa viktiga inslag är resurshushållning (hälsa och ammunition, till exempel), en fientlig miljö (normalt postapokalyptisk eller övernaturliga).

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Flyttfåglar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Flyttfåglar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Flyttfåglar och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Flyttfåglar är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Flyttfåglar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Flyttfåglar
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205061
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137349
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81322
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!