Gratis Spel

Fisk Jakt Fåglar

Djur spel

Fisk jakt fåglar

Fisk Jakt Fåglar Betyg: 8/10

Fisk jakt fåglar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här gratis online spel, är det enda syftet att fånga så många fåglar som du kan, för att gör så mycket poäng som du kan. För att flytta den lilla fisken, använda piltangenterna på tangentbordet. Se upp för större fiskar, de kommer att äta upp dig så fort de rör dig, så kom ihåg att du alltid simma snabbare än dem. När du hoppar ut från ytan, kom ihåg att inte landa på ön, eller du kommer att dö. Samt om du låter större fiskar äter dig. Hoppa genom ringarna och slå lila bollar för bonusar.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 5884 gånger online. Klassificering 3585 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 4 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 5884 gånger
Fisk Jakt Fåglar

Tricket är att simma i cirklar runt ön för att få fåglarna snabbare. Gör mål ännu mer poäng, försöka hoppa genom ringar när du ser dem, eller att fånga mer än en fågel på en gång. Du kommer att spela som en liten hungrig fisk som kan hoppa väldigt högt, så du måste dra nytta av sin förmåga att fånga fåglarna. Om du ser en lila boll, fånga den, för att utföra akrobatiska trick när du hoppar ut från ytan, som tjänar du fler poäng.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Fisk Jakt Fåglar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Fisk Jakt Fåglar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Fisk Jakt Fåglar och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Fisk Jakt Fåglar är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Fisk Jakt Fåglar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Fisk Jakt Fåglar
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25356 röster
Spelas
205264
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8396 röster
Spelas
137504
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8144 röster
Spelas
81492
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!