Gratis Spel

Fisk Enligt Fisk

Djur spel

Fisk enligt fisk

Fisk Enligt Fisk Betyg: 6/10

Fisk enligt fisk spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna gratis online spel är mycket enkelt. Allt du behöver göra är att flytta en katt från vänster till höger. Katten kommer att hålla ett bo, och poängen med att gå från vänster till höger är att fånga så mycket fisk som möjligt, eftersom det kommer att falla från ovan och det kommer att falla med mycket hög hastighet. Det kommer att finnas massor av olika typer av fisk. Några av dem kommer du även måste undvika, eftersom de med största sannolikhet kommer att bryta ditt nät, och då du kommer att behöva köpa en ny. Om detta händer, men du inte har några pengar att köpa en ny, då spelet är över.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6356 gånger online. Klassificering 3560 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 10 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6356 gånger
Fisk Enligt Fisk

Katten kommer att hålla på att flytta tills den når en kant av skärmen, vilket innebär att du endast behöver trycka på vänster-eller högerpilen en gång. Detta komplicerar spelet lite, eftersom fisken kommer att fortsätta bli mindre och faller snabbare. Försök att få katten att nå fisken när den passerar linjen. Den annan fisk som du hittar är elritsa, karpar, laxar, öringar, flygfisk, ål, sjöstjärnor, clownfisk, brugd, blåsfiskar, sjöhästar, guld fisk, musslor och räkor. De dåliga är spjutfiskar, sjöborrar, snäckor och stenar.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Fisk Enligt Fisk för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Fisk Enligt Fisk. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Fisk Enligt Fisk och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Fisk Enligt Fisk är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Fisk Enligt Fisk som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Fisk Enligt Fisk
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!