Gratis Spel

Ekorre Sprängning

Djur spel

Ekorre sprängning

Ekorre Sprängning Betyg: 4/10

Ekorre sprängning spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta free spel handlar om sprängning en ekorre. Skjut din ekorre ur en kanon för att samla alla nötter som du kan. Samla stjärnor eller fåglar hit och dolda skurkar för att öka din poäng. Du kan fånga honom på elden för att rensa ut styrelsen i ett skott. Vispa målet poäng för att låsa upp fler nivåer och framsteg. Den innehåller 40 nivåer, bonusomgångar, minispel, sex sorters nötter, 7 typer av olika väggar och strukturer, anpassningsbara ekorrar, medaljer, och mycket, mycket mer.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8449 gånger online. Klassificering 2620 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 140 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8449 gånger
Ekorre Sprängning

ekorrar, kanoner, kanonkula,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Ekorre Sprängning för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Ekorre Sprängning. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Ekorre Sprängning och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Ekorre Sprängning är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Ekorre Sprängning som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Ekorre Sprängning
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!