Gratis Spel

Dront Jakt

Djur spel

Dront jakt

Dront Jakt Betyg: 7/10

Dront jakt spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis online spel, är allt du behöver göra skjuta på drontens. Sikta är den viktigaste delen av spelet, och du kan skjuta genom att klicka på vänster musknapp. Var noga med att inte slösa kulor, eftersom du bara får 5 skott per runda. Du kommer att se indikatorn kula på den nedre vänstra delen av skärmen. Skytte drontens utan att missa tjänar du en poäng multiplikator. Ju högre multiplikator, ju snabbare du rack upp poäng. Till räckvidd dronten du missar, kommer du få ett X, och du uppenbarligen inte vill slösa dem. Om du får 6, är spelet slut.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6084 gånger online. Klassificering 3617 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 4 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6084 gånger
Dront Jakt

I slutet av spelet kan du skriva in ditt namn och du kommer att se var du står emot alla andra Dront jägare. Om spelet inte är igång så smidigt som du vill, kan du ändra kvalitetsinställningar genom att klicka på Q bokstaven i det övre vänstra hörnet, eller genom att trycka på Q-tangenten om du tangentbordet. Öka din poäng genom att träffa alla drontens i rad utan att missa någon av dem. De drontens kommer att ändra riktning plötsligt, så håll ett öga på sina rörelser. Drontens kan gå bakom moln och andra hinder, så att du vet var de är. Den vansinniga svårigheter, har du bara ett skott för varje dront, så var noga med att inte slösa ammunition.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Dront Jakt för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Dront Jakt. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Dront Jakt och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Dront Jakt är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Dront Jakt som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Dront Jakt
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205061
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137349
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81322
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!