Gratis Spel

Döda Sniglar

Djur spel

Döda sniglar

Döda Sniglar Betyg: 8/10

Döda sniglar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Sniglar vill äta dina frukter! Tiotals sniglar invaderar området frukt odling av växter för att äta dina bästa frukter, måste du försvara dig. Använd vapen till ditt förfogande boxhandskar och trunkar att träffa sniglar och inte låta flytta fram mat. Plantering växter som sniglar angrepp. Spelet spelas med mus slående med vapen till ditt förfogande. Försök att inte nå din frukt.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9574 gånger online. Klassificering 2273 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 80 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9574 gånger
Döda Sniglar

Spel skadedjursbekämpning, har en fruktträdgård du måste skydda sniglarna som försöker äta dina växter och frukt. Du måste hindra djuren från att nå din mat slå dem med vapen till ditt förfogande för att inte nå sitt mål.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Döda Sniglar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Döda Sniglar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Döda Sniglar och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Döda Sniglar är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Döda Sniglar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Döda Sniglar
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205061
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137349
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81322
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!