Gratis Spel

Djur Frågesport

Djur spel

Djur frågesport

Djur Frågesport Betyg: 6/10

Djur frågesport spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis nätet spel en mycket vänliga djur väntar på dig. Detta gratis spel består av en tävling med flera tester där man måste vara vig med datormusen. Du måste ha god målsättning och vara snabb att klicka på. Instruktionerna visas i varje test på det språk du valt innan du börjar spela. Ha kul med dessa bedårande djur och passerar de tester de ger dig.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8902 gånger online. Klassificering 2565 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 50 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8902 gånger
Djur Frågesport

Djur tävling söt och bedårande. Du kommer att se många björnar och kaniner i alla färger, stil och roliga barn. Klara alla nivåer på kortast möjliga tid.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Djur Frågesport för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Djur Frågesport. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Djur Frågesport och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Djur Frågesport är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Djur Frågesport som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Djur Frågesport
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205061
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137349
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81322
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!