Gratis Spel

Äta Insekter

Djur spel

Äta insekter

Äta Insekter Betyg: 5/10

Äta insekter spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet, du är en kameleont behov av att äta insekter. För att spela du använder tungan, måste du peka med musen och klicka för att sparka tungan mot djur. Du måste vara försiktig eftersom du bara har tio försök på varje nivå. Fånga så många buggar som du kan för att passera den nivån och vinna spelet. Det finns olika typer av djur, färger och storlekar och alla har en annan värdering. Fånga flugor och getingar och tjäna poäng.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 15008 gånger online. Klassificering 1318 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 600 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 15008 gånger
Äta Insekter

Skjutspel. En kameleont måste livnära sig på flugor. För att starta spelet måste du göra fånga flugor. Använd musen som en kontroll för att sikta och skjuta spel mot insekter. Du måste fånga så många buggar för att få fler poäng. Insekter flyger in i natten och du måste avsluta så många av dem. Du har tio försök med tungan på varje nivå.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Äta Insekter för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Äta Insekter. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Äta Insekter och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Äta Insekter är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Äta Insekter som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Äta Insekter
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!