Gratis Spel

Äta Apelsiner, Mjölk och Kokos

Djur spel

Äta apelsiner, mjölk och kokos

Äta Apelsiner, Mjölk och Kokos Betyg: 5/10

Äta apelsiner, mjölk och kokos spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet måste du äta apelsiner, kokosnötter och glas mjölk för att samla poäng under 2 minuter och undvika fiender. Du använder piltangenterna.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 15849 gånger online. Klassificering 1135 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 670 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 15849 gånger
Äta Apelsiner, Mjölk och Kokos

tropiska frukter, Medelhavet frukter, däggdjur djur,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Äta Apelsiner, Mjölk och Kokos för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Äta Apelsiner, Mjölk och Kokos. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Äta Apelsiner, Mjölk och Kokos och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Äta Apelsiner, Mjölk och Kokos är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Äta Apelsiner, Mjölk och Kokos som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Äta Apelsiner, Mjölk och Kokos
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25356 röster
Spelas
205264
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8396 röster
Spelas
137504
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8144 röster
Spelas
81492
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!