Gratis Spel

Protector Anka

Djur spel

Protector anka

Protector Anka Betyg: 6/10

Protector anka spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Redan en anka måste döda alla utlänningar. Redan en säkerhetsstyrka på ett tåg. Tåget transporterar vita kaniner. Utomjordingarna vill äta de vita kaniner. Du har en pistol och du skjuta alla utlänningar som visas på himlen för att jaga. Rikta hårkorset och skjuter tillräckligt länge för projektilen kommer fram i tid och döda fiender. Ett skjutspel där du måste avsluta alla utlänningar innan de äter alla kaninerna. Du är ett djur beskyddare och har ett uppdrag att utbilda djuren når sin destination säkert.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 11197 gånger online. Klassificering 1800 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 358 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 11197 gånger
Protector Anka

De utlänningar försöker förstöra påsk genom att döda påskharar. Som en medlem av kaniner försvarsmakten, måste du hjälpa transportera kaninerna från stad till stad, leverera påskägg, på särskilda bunny försvarsmakten tåg, samtidigt som det skyddar dem från elaka utomjordingar. Helt enkelt skjuta utlänningar och samla powerups. Om du skjuter för mycket och pistolen överhettas. Försvara dina kaniner från utomjordingar! Utomjordingarna vill förstöra påsk och dödar alla vita kaniner. Som en medlem av försvaret kraft kaniner, måste du ta djuren från stad till stad för att leverera påskägg. Att resa i en specialstyrka tåg försvar kaniner och utomjordingar anföll hela tiden för att mata kaninerna. Ditt jobb är att skydda dem från utomjordingar, skjuta och samla extra vapen som visas på skärmarna. Om du skjuter också överhettas pistolen och måste vänta. Peka och skjuta för att avsluta alla utlänningar.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Protector Anka för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Protector Anka. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Protector Anka och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Protector Anka är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Protector Anka som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Protector Anka
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!