Gratis Spel

Mört Delicious

Djur spel

Mört delicious

Mört Delicious Betyg: 5/10

Mört delicious spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

La Cucaracha (missa kackerlacka) är mycket hungrig, du måste hjälpa henne att hitta mat. Mind giftet kvar av huset ägare döda Kackerlackor om La Cucaracha äter giftet droppar hon kommer att dö. Foder av mört! Använd musen för att tala om för kackerlacka var att gå för att få mat. Försök att göra det så snabbt som möjligt och undvika giftig mat. Samla den gröna droppar för att öka din nedräkning tid.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 16177 gånger online. Klassificering 1113 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 714 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 16177 gånger
Mört Delicious

mört, foder, mjöl, gift

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Mört Delicious för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Mört Delicious. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Mört Delicious och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Mört Delicious är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Mört Delicious som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Mört Delicious
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205061
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137349
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81322
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!