Gratis Spel

Mahjong med Djur Bilder

Djur spel

Mahjong med djur bilder

Mahjong med Djur Bilder Betyg: 4/10

Mahjong med djur bilder spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Målet med detta spel är att göra par av brickor med samma djur. För att starta, måste du välja två brickor som inte kippar på sidorna. Om du inte kan välja ett kakel, är det för att det blockeras någonstans. När du väljer två matchande brickor, de försvinner. De flesta par väljer två kort med samma bild. Men någon frukt eller blomma försvinna med någon annan frukt eller blomma respektive, utan att vara exakt samma. Ta bort alla brickor från brädet och du vinner.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 30547 gånger online. Klassificering 615 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 2496 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 30547 gånger
Mahjong med Djur Bilder

Flash spel djurkort att göra par av identiska eller frukt blommor och djur. För att starta, måste du välja två brickor som inte flämtar från höger eller vänster. Lycka till! Du måste gå att ta bort alla djur från däck gör försvinner är likadana. Den traditionella spel anpassat till bilder av djur.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Mahjong med Djur Bilder för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Mahjong med Djur Bilder. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Mahjong med Djur Bilder och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Mahjong med Djur Bilder är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Mahjong med Djur Bilder som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Mahjong med Djur Bilder
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!