Gratis Spel

Försvara din Boet

Djur spel

Försvara din boet

Försvara din Boet Betyg: 5/10

Försvara din boet spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Du är en skyddande mor fågel. Du sätter dina ägg i boet och de övriga fåglarna vill stjäla dem. Försvara ditt näste mot de blå fåglarna som vill invadera. Skjut majs för att hindra honom från att nå rånad boet och ägg. Du måste ha förmågan att skjuta andra fåglar innan de når boet. Du måste peka med musen i den riktning du får varje fågel och skjuta genom att klicka med musen. Om en majs når en fågel som kommer att attackera din näste. Skydda dina ägg i detta roliga spel fåglar tjuvar.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 11388 gånger online. Klassificering 1768 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 716 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 11388 gånger
Försvara din Boet

Hägn. En kvinnlig orange fågel har lagt ägg i boet. Blå fåglar är tjuvar som vill stjäla ägg från barnet. Du måste skydda din sådden skjuta andra fåglar. Du måste vara försiktig för tjuvar som tittar dina framtida barn. I skogen finns en stor post där har detta fågelbo med ägg. Skjut för fåglarna når inte till där äggen. Visst du har kul om du har tillräckligt kompetens med pekaren för att sikta och skjuta. Avskräcker tjuvar och skydda det som är ditt.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Försvara din Boet för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Försvara din Boet. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Försvara din Boet och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Försvara din Boet är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Försvara din Boet som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Försvara din Boet
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!