Gratis Spel

Identifiera Djur

Djur spel

Identifiera djur

Identifiera Djur Betyg: 6/10

Identifiera djur spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta spel visar en hel del bilder på djur. Kan du gissa djuret du ser i bilden innan tiden går ut? Prova det! Bilden är täckt av färgade rutor och du måste sätta namn på djur under. Du har begränsad tid att gissa vilket djur det är. Som du vet att du måste sätta namnet. Du måste skriva namnet på djuret på engelska och klicka på skicka för dig att veta om du har rätt eller du har fel. Du måste identifiera alla djur på kortast möjliga tid för att tjäna poäng.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 29945 gånger online. Klassificering 611 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 1932 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 29945 gånger
Identifiera Djur

Detta spel har massor av bilder på olika djur. Kommer du att kunna gissa djuret på bilden innan tiden går ut? Försök bara! Identifiera vilt. De fotografier av djur omfattas av några bilder och du måste gissa gömmer sig under borden. Ju förr desto bättre gissar rätt, är tiden rinner medan du spelar. Du har begränsad tid att lösa varje bild. Ju tidigare du lösa fler poäng tjänar du. Djur vanligt med vanliga namn behöver inte berätta de särskilda arter och det vetenskapliga namnet, känd endast som djuret. Namnen måste sätta dem på engelska. Identifiera arter av djur som lurar i var och en av de fotografier av naturen.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Identifiera Djur för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Identifiera Djur. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Identifiera Djur och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Identifiera Djur är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Identifiera Djur som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Identifiera Djur
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25356 röster
Spelas
205264
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8396 röster
Spelas
137504
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8144 röster
Spelas
81492
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!