Gratis Spel

Djur i Zanzibar

Djur spel

Djur i zanzibar

Djur i Zanzibar Betyg: 3/10

Djur i zanzibar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta fria, enkla och roliga online-spel om djur i Zanzibar har tre speltyper, en för varje djur. Använd musen för att spela. Du måste undvika hinder och samla poäng genom att flytta musen genom spelområdet. Ett spel som lämpar sig för barn och alla typer av spelare.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 24369 gånger online. Klassificering 757 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 2020 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 24369 gånger
Djur i Zanzibar

Zanzibar betyder "kusten av de svarta" och är en del av Tanzania. Det finns gott om vilda djur där, liksom djuren i detta spel, och det finns även en hel del jakt. Jakt är något man måste undvika i det här spelet.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Djur i Zanzibar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Djur i Zanzibar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Djur i Zanzibar och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Djur i Zanzibar är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Djur i Zanzibar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Djur i Zanzibar
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205061
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137349
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81322
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!