Gratis Spel

Vilket Djur Är jag?

Djur spel

Vilket djur Är jag?

Vilket Djur Är jag? Betyg: 7/10

Vilket djur Är jag? spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta spel visar många bilder på djur i naturen, men är täckta och gradvis avslöja. Kan du gissa djuret du ser i bilden innan tiden går ut? Prova det! Djuret på bilden som täcks av en kvadrat av färger, är dessa målningar försvinner gradvis visar fler och fler delar av djuret. När du tror att du har identifierat djuret ange namnet och klicka på Skicka för att stoppa tiden. Om du har rätt får du poäng. Du har begränsad tid att lösa varje av bilderna.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 16656 gånger online. Klassificering 1188 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 758 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 16656 gånger
Vilket Djur Är jag?

Djur är dolda bakom färgade rutor och du måste lista ut vilket djur är det en i varje fotografi. Det är ett spel mot klockan, passerar tiden snabbt och du måste säga vilket djur är det som är dolt i varje bild. Vanliga djur, vilda djur och husdjur. Du måste skriva namnet på djuret i engelska och klicka på knappen Skicka så att du vet om du har rätt eller du har fel. Om du älskar djur och vet hur arter kallas detta är ditt spel.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Vilket Djur Är jag? för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Vilket Djur Är jag?. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Vilket Djur Är jag? och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Vilket Djur Är jag? är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Vilket Djur Är jag? som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Vilket Djur Är jag?
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25356 röster
Spelas
205264
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8396 röster
Spelas
137504
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8144 röster
Spelas
81492
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!