Gratis Spel

Djur med Ballonger

Djur spel

Djur med ballonger

Djur med Ballonger Betyg: 6/10

Djur med ballonger spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet är ditt mål att smälla fiendens ballonger innan ballonger dök. Att pop fiendens ballonger behöver du ovanför. Tecknen är som ses i spelet, är en ko, en hund och ett får. Ett av dessa tecken kommer att dig, andra kommer att vara din fiende och det sista tecknet kommer att vara beroende av. Du måste välja vem som skall var och en, klicka på djur med musen. Du använder piltangenterna för att tränga undan, mellanslagstangenten för att skjuta och antalet 8 för att köpa ballonger.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 11677 gånger online. Klassificering 1514 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 426 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 11677 gånger
Djur med Ballonger

djur, ballonger, pop,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Djur med Ballonger för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Djur med Ballonger. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Djur med Ballonger och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Djur med Ballonger är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Djur med Ballonger som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Djur med Ballonger
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205031
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137317
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81297
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!