Gratis Spel

Chi-Chi, det Fisk

Djur spel

Chi-chi, det fisk

Chi-Chi, det Fisk Betyg: 5/10

Chi-chi, det fisk spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Alla i hela världen, i alla hav, marint liv i fara på grund av de föroreningar som orsakas av människan. Chi-Chi är en mycket speciell fisk, som han föddes med den unika gåvan att kunna rena korallrev. Instruktioner: Använd musen för att spela. Samla blå hjärtan att öka din bubbla kulor och 9 röda hjärtan att vinna spelet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 19439 gånger online. Klassificering 919 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 1850 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 19439 gånger
Chi-Chi, det Fisk

Chi-Chi, fisk, hav, gåva, korallrev,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Chi-Chi, det Fisk för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Chi-Chi, det Fisk. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Chi-Chi, det Fisk och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Chi-Chi, det Fisk är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Chi-Chi, det Fisk som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Chi-Chi, det Fisk
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!