Gratis Spel

Charlie, Det Anka

Djur spel

Charlie, det anka

Charlie, Det Anka Betyg: 6/10

Charlie, det anka spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en söt anka som heter Charlie.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 205264 gånger online. Klassificering 42 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 25356 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 205264 gånger
Charlie, Det Anka

Ställ en anka måste färdas alla nivåer. Med piltangenterna anka går genom skogslandskap från skärm till skärm. De andra djuren är fiender och försöka döda vår hjälte. Bara beröring kan döda dig. Du kan hoppa på djuren för att avsluta dem, och du kan även hoppa högre. Det är diamanter och guldmynt som du kan ta för att få extra poäng i varje match. Varje nivå har en lite svårare. Ett mycket roligt och beroendeframkallande spel. Går långt med vår vän ankan och samla allt guld som möjligt. Springa och hoppa genom nivåer, samla power ups och försöka överleva. Instruktioner: Försök att komma till slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter och hoppa på toppen av fiender att döda dem.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Charlie, Det Anka för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Charlie, Det Anka. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Charlie, Det Anka och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Charlie, Det Anka är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Charlie, Det Anka som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Charlie, Det Anka
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8396 röster
Spelas
137504
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8144 röster
Spelas
81492
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!

Mjölkaktig SPELA ►

Mjölkaktig

6
6 av 10 - 3834 röster
Spelas
60752
gånger

Mjölk korna innan de blir för fulla och explodera!