Gratis Spel

Ett småkryps liv

Djur spel

Ett småkryps liv

Ett småkryps liv Betyg: 5/10

Ett småkryps liv spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Du är spindeln och du måste försvara ditt territorium mot alla buggar som äter ditt hem, träd till träd. Du måste spara träden du får äta! Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta runt på skärmen, och på mellanslagstangenten för att skjuta buggar. Skjut inte träden som ska göras mindre. Du måste döda alla buggar som möjligt innan alla träd i ditt hus äter.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 10533 gånger online. Klassificering 2206 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 306 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 10533 gånger
Ett småkryps liv

Omgång döda insekter. Du är en spindel som behöver att skydda sitt territorium, att hela träd till träd buggar äter. Du måste skjuta för att döda alla djur som visas på skärmen. Du kan flytta ditt husdjur runt på skärmen i alla riktningar. Skjut för att döda insekter. Varje gång du får memos resurser och fler fiender som går över skärmen. Sikta och skjut med precision innan du svälta.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Ett småkryps liv för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Ett småkryps liv. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Ett småkryps liv och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Ett småkryps liv är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Ett småkryps liv som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Ett småkryps liv
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!