Gratis Spel

Iklädd en Katt

Djur spel

Iklädd en katt

Iklädd en Katt Betyg: 6/10

Iklädd en katt spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Vill du djur? Vill du katter? I det här spelet måste du klä en katt. Du har en garderob full av kläder som du kan använda för att göra en kostym för ditt husdjur. Dressing husdjur är en sed som när det finns mer i världen. Djurälskare kommer att vilja sina vackra husdjur när de går ut. I det här spelet har du byxor, skor, kjolar, hattar, örhängen, halsband och även band att sätta hår på din katt. Ett original mode spel kul för alla åldrar. Har klär du någonsin din katt kläder personen?

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 47856 gånger online. Klassificering 331 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 3480 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 47856 gånger
Iklädd en Katt

Klä upp denna underbara kattunge och göra henne vackrare än alla hennes vänner. En stor garderob med kläder poster väntar på dig att skapa en unik klänning för din katt. Du har oändliga möjligheter när du använder alla element tillgängliga för dig kostym. Ha speciella kläder för katter. Du kan sätta en hatt, en kjol, byxor, skor, halsband, örhängen eller en halsduk. Kläder av människor anpassade för att passa väl till ett djur. Katter är självbelåten, så säker på att hon gillar dig skapa en speciell outfit för henne. Se till att katten är djuret mest stilig.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Iklädd en Katt för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Iklädd en Katt. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Iklädd en Katt och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Iklädd en Katt är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Iklädd en Katt som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Iklädd en Katt
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!