Gratis Spel

Basket med noshörningar

Djur spel

Basket med noshörningar

Basket med noshörningar Betyg: 5/10

Basket med noshörningar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet är du en noshörning spela basket. En stor spelare. Du måste få göra så många korgar på 30 sekunder. För att spela, är förflyttning av musen för att flytta noshörningen och den vänstra knappen för att skjuta bollen. Alla noshörningar fylla spelplanen som det roligaste, högljudd och livlig offentlig bättre. Spelaren måste få bollen ner domstol för att få ta sig genom bågen. Flytta djuret och göra det hoppar för bollen att nå önskad höjd.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 13472 gånger online. Klassificering 1549 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 288 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 13472 gånger
Basket med noshörningar

Spela basketspelare med en noshörning. Du måste kontrollera detta djur som rör sig runt på skärmen med bollen. Det har att göra den här potten på golvet för att komma till korgen. Du måste hoppa och sväva för bollen att nå den höjd som behövs för att släppa för att passera igenom. Ser ut som andra djur uppmuntrar spelare med sina hopp och buller. En version av en basketmatch på nätet, men bilden roligare. En stor, klumpiga djur som utövar en komplicerad och utmanande sport. Svårighetsgraden är hög, du behöver all din koordination.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Basket med noshörningar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Basket med noshörningar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Basket med noshörningar och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Basket med noshörningar är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Basket med noshörningar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Basket med noshörningar
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!