Gratis Spel

Animaliskt Kort

Djur spel

Animaliskt kort

Animaliskt Kort Betyg: 6/10

Animaliskt kort spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Djuren gömmer. Har en grupp av bokstäver som roteras. Du måste hitta par kort som har samma djur bakom. Klicka med musen på två kort vända. Om de är samma djur de två provningar avlägsnas. Om de är olika är återigen svarvning. Du måste försöka att inte lämna någon bokstav på skärmen, så har du vunnit. Djur leka med dig, björnar, hundar, katter, kaniner, apor och mer. I slutet av spelet kommer att berätta i statistiken av ditt spel över andra spelare.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 18334 gånger online. Klassificering 1066 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 806 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 18334 gånger
Animaliskt Kort

Vilt, som är i par bakom bokstäverna som visas. Du måste hitta par som har samma djur bakifrån. Du behöver all din koncentration och minne för att slå det här spelet. Det är ett klassiskt spel av minne. I den enkla versionen av spelet kan barnen leka finns det bara fyra par djur. Det är ett spel som lämpar sig för alla åldrar. Trevligaste husdjur att leka med barnen. Hur bra är ditt minne? Du kommer att behöva memorera alla siffrorna. Välj antalet kort att starta och aktivera din hjärna.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Animaliskt Kort för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Animaliskt Kort. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Animaliskt Kort och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Animaliskt Kort är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Animaliskt Kort som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Animaliskt Kort
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205049
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137339
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81314
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!