Gratis Spel

3D Kanin Hoppning

Djur spel

3d kanin hoppning

3D Kanin Hoppning Betyg: 6/10

3d kanin hoppning spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis på nätet 3D-spel du måste helt enkelt komma till den utsedda målet plats i varje nivå. Du kommer att spela med en rosa kanin i en rosa värld. Du måste passera många hinder och undvika att falla bort av plattformarna. Använd pilarna för att styra kaninen och mellanslagstangenten för att hoppa. Om du trycker på den två gånger, kommer du att hoppa två gånger, så se till att du gör det på toppen av hoppet. Dessutom, om du lägger yourslef mot en vägg, kommer du att kunna klättra den med denna nyckel.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7454 gånger online. Klassificering 3164 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 30 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7454 gånger
3D Kanin Hoppning

3D datorgrafik är grafik som använder en tredimensionell representation av geometriska data som lagras i datorn för att utföra beräkningar och göra 2D-bilder.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter 3D Kanin Hoppning för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter 3D Kanin Hoppning. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter 3D Kanin Hoppning och det är relaterat till Djur. Vår nya spel 3D Kanin Hoppning är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter 3D Kanin Hoppning som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

3D Kanin Hoppning
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25356 röster
Spelas
205264
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8396 röster
Spelas
137504
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8144 röster
Spelas
81492
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!