Gratis Spel

Rädda Utlänningar Från Toy Story 3

Disney spel

Rädda Utlänningar Från Toy Story 3

Rädda Utlänningar Från Toy Story 3 Betyg: 6/10

Rädda Utlänningar Från Toy Story 3 spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis på nätet spel får du spela den första uppdraget från Toy Story 3, som är att rädda alla utlänningar från deras kidnappare. Välj din favorit karaktär, låsa upp burarna, hoppa runt och se upp för skadliga föremål och fällor! Kom ihåg att om du håller UPP pilen, kommer du att kunna hålla sig i luften.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 18592 gånger online. Klassificering 1082 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 954 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 18592 gånger
Rädda Utlänningar Från Toy Story 3

Toy Story 3, Buzz Lightyear, plattformsspel,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Rädda Utlänningar Från Toy Story 3 för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Disney flash spel som heter Rädda Utlänningar Från Toy Story 3. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Rädda Utlänningar Från Toy Story 3 och det är relaterat till Disney. Vår nya spel Rädda Utlänningar Från Toy Story 3 är en av de bästa spelen i Disney kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Rädda Utlänningar Från Toy Story 3 som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Rädda Utlänningar Från Toy Story 3
TILLBAKA

Disney mest spelade spelen

Färger till Blixten McQueen SPELA ►

Färger till Blixten McQueen

7
7 av 10 - 218636 röster
Spelas
1523678
gånger

I det här spelet kan du färg huvudpersonen i den Pixar filmen Bilar, Blixten McQueen och bredvid dig kan sätta det tecken som du vill, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan ändra hjulen på bilen och färgen på lacken. Välj också som visas i spelet med huvudpersonen i Disney och Pixar filmen Cars. Vissa äventyr bodde i några bilar som har liv och om vänskap och mod. En racerbil röd färg förlorade i en liten stad med roliga bilar.

Cars Maker SPELA ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 röster
Spelas
1471253
gånger

I det här spelet kan du anpassa huvudpersonen i Disney-filmen Cars, Lightning McQueen, du kan måla den färg du vill ha och att det ser bättre ut på vägen.

Lilla Kycklingen Kör SPELA ►

Lilla Kycklingen Kör

4
4 av 10 - 96124 röster
Spelas
635030
gånger

Han missade bussen igen och om du inte hjälpa honom, han kommer för sent till skolan. Använd dina piltangenter för direkt Kyckling genom Oakey Oaks. Se upp för hinder på vägen. Ditt mål är att MRÅDEN skolan innan tiden är ute! Du måste undvika bilar, brandpost, krackade trottoaren, bugglegum, olja ansamla och sprinkler. Använd skateboard att gå snabbare, men fastnar på vägen. För att få bort skateboard, tryck på mellanslagstangenten. Det finns tid frezzer som fryser tiden ti ...