Gratis Spel

tillbehör av dockorna Bratz

Bratz spel

tillbehör av dockorna Bratz

Tillbehör av dockorna Bratz Betyg: 5/10

tillbehör av dockorna Bratz spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Med hjälp av musen, måste du klä dockan du har som modell till höger på skärmen, dra peruk och stövlar för att matcha färger. Klicka först hår och stövlar genom att flytta musen du bär för att docka kropp. Det är en enkel aktivitet som direkt se resultatet som är. Peruker har tre färgerna grönt, rött och lila och boots i samma färg. Du måste göra färgkombinationer även om du kan blanda färger eller sätta samma i stövlar och peruk.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 16608 gånger online. Klassificering 1235 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 508 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 16608 gånger
tillbehör av dockorna Bratz

Spel Bratz dockor. Mattel dockor, så kallade Dana, Sasha och Phoebe. På detta sätt spelet måste du klä dockan i stövlar och en peruk. Du har tre färger peruker att välja mellan rött, grönt eller lila färg. Har höga stövlar av samma tre färger. Du kan sätta docka kläder att göra samma färg eller olika färgkombinationer. Spela för att lära sig att samordna färger i mode. Med begränsade möjligheter att spela, men kul för fashionistas.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter tillbehör av dockorna Bratz för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter tillbehör av dockorna Bratz. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter tillbehör av dockorna Bratz och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel tillbehör av dockorna Bratz är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter tillbehör av dockorna Bratz som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

tillbehör av dockorna Bratz
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158211
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45566
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39564
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.