Gratis Spel

Smink för dockor Bratz

Bratz spel

Smink för dockor Bratz

Smink för dockor Bratz Betyg: 5/10

Smink för dockor Bratz spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Bratz dockor bär mycket smink, de är mycket moderna tjejer som gillar att se cool, hjälpa flickan att bära ett original smink och smycken. Vi har ett ansikte av en Bratz docka, som du har att lägga makeup och armband och halsband. För att slutföra varje objekt, vad du gör med musen rörelse. Ett enkelt mode spel där min målning hudfärg, ögon, läppar, och sedan fylla i uppsättningen med alla de smycken du vill ha. Är du en smyckeskrin med armband, halsband och örhängen. En modern tjej som vill vara vacker.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9702 gånger online. Klassificering 2275 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 192 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9702 gånger
Smink för dockor Bratz

Spel Bratz dockor som gillar smink, en tjej som gör dig modellera och du måste tillämpa all makeup som du vill. Du måste gå att måla varje del av ansiktet, såsom hud, ögon eller läppar. Då har du alla tillbehör för att klä flickan, som juveler. Det är en verksamhet för dem som älskar världen av mode och detaljer. I mode, detaljerna är viktigast och det här spelet är ansvarig för att notera det.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Smink för dockor Bratz för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Smink för dockor Bratz. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Smink för dockor Bratz och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Smink för dockor Bratz är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Smink för dockor Bratz som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Smink för dockor Bratz
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158363
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45708
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39701
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.