Gratis Spel

Pussar i Sovrummen

Bratz spel

Pussar i Sovrummen

Pussar i Sovrummen Betyg: 6/10

Pussar i Sovrummen spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 158357 gånger online. Klassificering 56 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 13134 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 158357 gånger
Pussar i Sovrummen

kyssande par, kysser den pojkvän i sovrummet, kyssar i privata,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Pussar i Sovrummen för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Pussar i Sovrummen. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Pussar i Sovrummen och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Pussar i Sovrummen är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Pussar i Sovrummen som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Pussar i Sovrummen
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45708
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39700
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.

klä en mode Bratz docka SPELA ►

Klä en mode Bratz docka

3
3 av 10 - 2666 röster
Spelas
38961
gånger

I det här spelet har att välja en av de tre Bratz dockor som finns med din mus för att klä sig trendigt med alla kläder inne julen paket. För att göra det klickar du på gåvor paket på sidan, med musen, du är på rätt sida av handleden och gå med att bära kläder som du verkar, genom att klicka med musen sätts på modellen. Du måste göra en uppsättning som är original och kolorist för var och en av modellerna. Du kan upprepa spelet så många gånger du vill göra olika kreati ...