Gratis Spel

klä upp en Bratz

Bratz spel

klä upp en Bratz

Klä upp en Bratz Betyg: 5/10

klä upp en Bratz spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Ange Bratz docka omklädningsrum och väljer kläder som sätter. I hennes garderob hittar du olika modeller av byxor, kjolar, blusar, toppar, skjortor, klänningar, skor, stövlar och sandaler. Det finns också tusentals tillbehör som pryder utseendet på din docka. Du kan klä sig för en fest, elegant, avslappnad, sportig och bekväm. Att klä denna docka, välja de kläder du gillar och dra dem till dockkroppen. På så sätt kan du ge det en fräsch och modern stil, och med ändra frisyr och hårfärg. Hur går det att ha på sig vår Bratz idag?

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9741 gånger online. Klassificering 2450 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 96 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9741 gånger
klä upp en Bratz

I online klä upp spel du kan känna dig som en riktig stylist. I dem måste du använda dina idéer om mode och visa att de har en god smak att kombinera olika plagg. Du måste också välja de tillbehör som bäst kvar med resten av kläderna som du väljer. Mode förändras ständigt, och alltid komma nya kläder som blivit mycket populär snabbt. Det finns även andra kläder människor bär inte längre, och när det händer den säger är föråldrad.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter klä upp en Bratz för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter klä upp en Bratz. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter klä upp en Bratz och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel klä upp en Bratz är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter klä upp en Bratz som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

klä upp en Bratz
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158198
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45558
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39556
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.